UCL-finaali pelattiin eilen ja yhtenä ottelun mieleenpainuvimmista hetkistä nähtiin, kun Kinsey Wolanski suoritti viuhahduksen, joka on näin jälkikäteen tutkittuna melkoinen missaus turvamiehiltä. Kisaturistin arvion mukaan suoritus oli kolmen lampaan hanurin veroinen uinuminen.

UCL: Wolanski viuhahti – Järjestyksenvalvoja uinui!

Huh huh, olipahan erikoinen finaali. Heti kärkeen pilkulta yksi muna ja sitten seuraava mielenkiintoinen tapahtuma oli tämä daami hölköttämässä kohti keskiympyrää uimpuvussaan. Ilmeisesti kyseessä oli stuntti, jolla Kinsey Wolanski promotti poikaystävänsä ”prank-firmaa”, joten kas kummaa, kyse oli julkisuustempusta. Ikinä en olisi arvannut tätä.

Noh, näitä nyt tulee aina aika-ajoin, mutta eikö luulisi näiden olevan estettävissä? Tai siis että missä kohti meni ohi, että tuolta tulee muodokas daami uimapuvussa lujaa vauhtia kohti pelikenttää?

Se tässä koko sopassa juuri onkin erikoista, sillä tarkemmin katseltuna tämän olisi voinut hereillä ollut stevari estää. Alla olevalta videolta näkyy, kuinka Wolanski juoksee aivan muina naisina järjestyksenvalvojan ohi ja ehtii jo viheriötä reunustavalle aidalle, kunnes kaverit lähtevät pinkomaan perään. Kolme lampaan hanuria siis arvosanaksi tästä turvallisuuden ylläpitämisestä!

Toki tilanne on vain sekunteja pitkä, mutta vain tämän takiahan nämä kaverit tuolla nököttävät ja ”valvovat” tilanteita. Noh, jokainen voi arvioida myös itse tilanteen, joten tsekkaa video tapahtumasta alta, joka on poimittu Wolanskin omalta instargram sivulta. Tämän tilin seuraajamäärät kiisivät muuten parista sadastatuhannesta kahteen miljoonaan kyseisen tempun takia!

 

https://www.instagram.com/p/ByL52hHJI-Z/?utm_source=ig_web_copy_link