Jokereiden kausi käynnistyy torstaina vierasottelulla Ak Bars Kazania vastaan. Kiekko tippuu jäähän klo 19:00.

Jokerit on pelannut todella mainion harjoituskauden, sillä se on porskuttanut voitosta voittoon. Varsinkin tehokkuus on ollut silmiinpistävää, sillä osumia on syntynyt runsaasti ja tehoja löytyy laajalta rintamalta. Useat uudet hankinnat ovat osoittaneet heti arvonsa ja se jos jokin on tärkeää.

Helsinkiläisillä on jalkeilla mielenkiintoinen joukkue, joka hamuaa menestystä. Nyt ei enää tekosyitä voi esitellä, vaan tulosta on oikeasti saatava pudotuspeleissä.

Ak Bars Kazan on loistava mittari kauden alkuun, sillä joukkue kuuluu Itäisen konferenssin kärkinippuihin. Jokerit omaa kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittoon, sillä eivät isännät mitään mahdottomia ole lyötäväksi.

Jokereiden paletti on loistavassa tasapainossa ja vieraissa joukkue on esiintynyt aina nöyrästi tuloksesta pelaten. Mikään tuskin muuttuu, vaan helsinkiläiset yrittävät lyödä tylyn esityksen pöytään hakien pistepotin tuliaisiksi kotiin.

Jokereiden uusina tähtinä loistavat Teemu Turunen sekä Kalle Kossila. Kun tähän kylkeen lyödään jo viime kaudella säkenöineet Brian O’Neill ja Jordan Schroeder.

Kiekko jäähän ja kausi käyntiin! Alta pääset tsekkaamaan, miten saat itse punalampun syttymään.