Kawhi Leonard piti koko koripalloa seuraavaa maailmaa jännityksessä, kun supertähden päätöstä tulevasta edustettavasta seurasta odotettiin kuin kuuta nousevaa. Nyt päätös on kuitenkin tehty ja yhden planeetan parhaista pelaajista sai itselleen Los Angeles Clippers.

Kawhi Leonard Los Angeles Clippersiin – Sopimus 142 miljoona dollaria ja 4 vuotta!

Edelliskaudella Toronto Raptorsia NBA-mestaruuden arvoisesti edustanut Kawi Leonard on vihdoin päättänyt, missä seurassa jo nyt melko legendaarista uraa tullaan jatkamaan. Herraa tavoittelivat tiettävästi ainakin toinen Los Angeleisin seuroista eli Lakers, sekä tietysti herran viime kauden seura Toronto Raptors.

Leonardin sopimus Los Angeles Clippersin kanssa on nelivuotinen ja tältä ajalta Kawhi nostaa palkkaa 142 miljoonaa dollaria. Tuntipalkkana nukkumiset mukaanluettuna tämä tarkoittaa noin 4100 dollaria tunnissa.

Paul George myös vahvistamaan Clippersiä

Myös Paul George siirtyy Clippersin vahvuuteen, joten ensi kaudella tullaan näkemään todella kovia LA:n paikallisia, joissa LeBron James ja Anthony Davis Lakersin puolelta kohtaavat Clippersin Kawhin ja PG13:n.

Paul George ei kuitenkaan ihan ilmaiseksi siirtynyt Clippersin riveihin, sillä kauppaan Oklahoma City Thunderin kanssa kuului peräti 4 suojaamatonta 1. kierroksen varausvuoroa.

Clippers saa kuitenkin näiden kahden osalta sellaiset vahvistukset, että Los Angelesissa voidaan toden teolla odottaa suuria tulevalta kaudelta.