Jyväskylän MM-ralli käynnistyy perjantaina ja yksi voittajasuosikeista on kotiteille kaasutteleva Toyotan Jari-Matti Latvala.

Latvala tietää Jyväskylän MM-rallin metkut

Toyota on saanut täksi kaudeksi tehtyä aivan MM-sarjan parhaimman auton, joka on kulkenut hurjaa kyytiä virolaisen Ott Tänakin alla. Sen sijaan Jari-Matti Latvala ei ole saanut vielä parastaan irti ja sijoitukset ovat olleet suuria pettymyksiä. Nyt on kuitenkin iso käännekohta koko kaudelle, sillä Jyväskylässä menestystä sopii odottaa.

Latvala on vuosien saatossa ollut todella kova Jyväskylän sorateillä ja tilillä on peräti kolme voittoa. Enemmänkin voisi olla, mikäli tekniset murheet eivät olisi esimerkiksi vuonna 2017 sotkeneet suunnitelmia.

Vaikka Latvalan vauhti on ollut hieman hukassa alkukaudesta, niin Jyväskylässä Toyota-kuskilta sopii odottaa menestystä. Hurjat hypyt ja vauhdikkaat soratiet ovat todella tuttuja Latvalalle, joka pääsee näyttämään taitojaan kotiyleisön edessä. Jos joskus, niin viikonloppuna voittohaaveet ovat realistiset.

Virolainen Ott Tänak on hallinnut tänä vuonna MM-sarjaa, mutta Jyväskylässä mies on ainoastaan kertaalleen sijoittunut neljän joukkoon. Tuo tapahtui viime vuonna, kun Tänak juhli voittoa.

Olisko nyt Latvalan aika ottaa kauden ensimmäinen voitto?