Keskiviikkona pelataan todella suurista panoksista Mestarien liigassa, kun Inter ja Real Madrid iskevät yhteen Milanossa klo 22:00.

Joukkueet kohtasivat kolme viikkoa sitten Madridissa ja tuolloin Real Madrid nappasi täyden pistepotin 3-2-voitolla. Inter onkin sukeltanut oikein kunnolla Mestarien liigassa, sillä joukkueen voittotili on avaamatta kolmen kierroksen jälkeen.

Nyt italialaisjoukkueella on valtaisat paineet, sillä tappio tietäisi todennäköisesti jäämistä alkulohkoon. Myös Real Madrid tietää taatusti panokset, sillä joukkueelle tappio tietäisi putoamista lohkojumboksi ja jatkohaaveet kokisivat ison kolauksen.

Kummankin otteet ovat tällä kaudella ailahdelleet, joten se on varmasti vahvoilla, kumpi pystyy suoriutumaan keskiviikon ottelusta tasaisemmin. Kumpikin saa taatusti omat paikkansa voittoon, joten katseet kannattaa kääntää siihen, mistä on etua tarjolla.

Real Madrid on tällä kertaa vierailija, mutta espanjalaiset tietävät tarkkaan, mitä Interin voittaminen vaatii. Tyhjille katsomoille pelaaminen pienentää kotietua, mikä antaa isomman sauman Realille. Myös suuremmat paineet ovat Interillä, sillä joukkue on täysin selkä seinää vasten.

Edessä on todella mielenkiintoinen koitos ja ehdottomasti yksi kierroksen upeimmista näytöksistä!