Huuhkajat pelaa tiistai-iltana yhden historiansa tärkeimmistä otteluista, kun vastassa on hallitseva maailmanmestari Ranska Helsingin Olympiastadionilla.

Suomi on pelannut itselleen todella upeat asetelmat, sillä pääsy jatkokarsintoihin on omissa käsissä tiistai-iltana. Vastus on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo, sillä vieraaksi saapuu Ranska. Tilannetta helpottaa kuitenkin se, että Ranskalla ei ole minkäänlaista panosta enää ottelussa, vaan se on varmistanut jo lohkovoiton. Näin ollen maan motivaatio on hieman kysymysmerkki, sillä kukaan pelaaja ei taatusti ainakaan halua loukkaantua tiistaina. Tämähän kelpaa Huuhkajille, joka voitolla etenisi jatkokarsintoihin.

Jopa tappio voi riittää, mikäli Ukraina ei onnistu voittamaan vieraissa Bosnia ja Hertsegovinaa. Tässäkin otteluparissa on kuitenkin se tilanne, että ainoastaan Ukrainalla on panosta. Näin ollen tähän tulokseen ei voi uhrata ajatuksia, vaan keskittyminen on pidettävä omassa tekemisessä.

Suomella on alla upea voitto Bosniasta ja se antaa varmasti rutkasti uskoa tekemiseen. Ranska on kaatunut myös aikaisemmin, joten miksi se ei olisi mahdollista myös tiistaina. Huuhkajien tueksi on saapumassa myös täysi Olympiastadion, joka antaa valtavan kannustuksen Suomen pelaajille.

Ilmassa on kaikki suuren urheilujuhlan merkit, joten eiköhän tehdä yhdessä tiistaista ainutlaatuinen pala suomalaista urheiluhistoriaa.