Huuhkajat yrittää pitää kiinni MM-karsintojen oljenkorrestaan, kun se matkustaa lauantaina Bosnia ja Hertsegovinan vieraaksi.

NAPPAA 100€!


Suomen A-maajoukkue taistelee vielä tiukasti pääsystä MM-kisojen jatkokarsintaan, jonne lohkon 2. sija oikeuttaisi. Suomella on oikeastaan kaikki vielä omissa käsissä, sillä jäljellä on ottelu pahinta kilpakumppania Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Tämä taisto määrittää pitkälti suunnan, sillä vaikka saumat eivät lopullisesti romuttuisi, niin Ranska-peliin lähtäkohdat olisivat kaikkea muuta kuin helpot.

Teoriassa Suomen kakkossija voisi irrota pelkästään lauantain voitolla. Tuokin on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä vierasmatsi ei ole ikinä helppo. Kotipelissä Suomi ja Bosnia ja Hertsegovina takasivat pisteet tuloksella 2-2. Huuhkajilla oli kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittoon, joten se antaa varmasti uskoa tekemiseen.

Bosnialle kelpaa taatusti vain voitto, sillä tasapelikin tarkoittaisi sitä, että jatkopaikka ei ole joukkueen omissa käsissä.

Luvassa on uskomattoman jännittävä matsi, jonka panokset eivät voisi olla herkullisemmat.

Suomi saa jalkeille käytännössä parhaan mahdollisen kokoonpanon, joten siitäkään homma ei tule jäämään kiinni. Maajoukkue on myös valmistautunut huolella leireilemällä Roomassa, joten kaikki on kunnossa lauantain h-hetkeä varten.

Vitonen Suomelle tuo satasen

Coolbet tarjoaa Suomen voitosta kertoimeksi hulppean 2O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta ja valitse Suomen voitto lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta vitonen Suomen voiton puolesta.
4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 5 euron sijoituksella 1OO euroa (5 x 2O.OO).
5. Huomioi tarjouksen ehdot ja kierrätysvaatimukset.

Bosnia ja Hertsegovina - Suomi


PVM: 13.11.2021
Klo: 16:00
OTA HALTUUN!