HJK jatkaa Mestarien liigan karsintojaan tiistaina, kun edessä on toinen osaottelu färsaarelaista HB Torshavnia vastaan.

Helsinkiläisjoukkue oli ensimmäisessä ottelussa täysin ylivoimainen, sillä edes avausjaksolla tullut ulosajo ei haitannut menoa, vaan Klubi porskutti vakuuttavaan 3-0-voittoon. Näin ollen HB Torshavn on pakotettu ottamaan riskejä heti alusta lähtien tiistai-iltana, joten HJK tulee saamaan varmasti vastaiskumahdollisuuksia runsaasti.

Klubi on joukkueista selvästi laadukkaampi ja materiaali on suorastaan ylivertainen, sillä HB Torshavn ei ole edes ammattilaisjoukkue. Näin ollen vieraskentälläkin helsinkiläiset tulevat olemaan selvä suosikki voittajaksi.

HJK ei varmastikaan lähde otteluun takki auki, sillä onhan kyseessä kuitenkin Mestarien liigan karsinnat. Nämä ottelut ovat aina vuoden kohokohtia, joten koneesta halutaan saada kaikki irti.

Toni Koskela ajaa vielä omaa systeemiään sisään

Kesken kauden Klubin valmentajaksi tullut Toni Koskela ajaa vielä omia ideoita joukkueeseen, joten nyt on loistava mahdollisuus jälleen juonia uusia juttuja. Ne tulevatkin tarpeeseen, sillä seuraava vastustaja olisi sitten jo huomattavasti kovempi.

Klubi on parantanut otteitaan selvästi alkukaudesta ja tietynlainen rutiinitaso on tekemisessä. Tiistaina edes parasta suoritusta ei vaadita voittoon, vaan hyvä oma suoritus riittää.