HJK taistelee Eurooppa-liigan karsinnoissa jatkopaikasta, kun joukkue saa kotikentälleen vieraaksi Neftchi Bakun. Ottelu alkaa klo 19:00.

Klubi haki vieraista tärkeän 2-2-tasapelin, vaikkakin voitto oli myös otettavissa. Tasapeli oli kuitenkin mainio tulos, sillä tässä otteluparissa kotiedun merkitys on kenties normaalia suurempi. Nyt kotikentällä voitto tuo jatkopaikan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Tasapelilläkin mennään jatkoajalle, joten ainoastaan tappio pudottaisi helsinkiläiset ulos.

Tämä antaa loistavat asetelmat kotiotteluun, joka pelataan tutulla alustalla ja kotiyleisön edessä. Klubi on materiaaliltaan kovempi joukkue ja se lähtee suosikkina kotiotteluun.

Neftchin tilannetta ei helpota se, että joukkueen sarjakausi ei ole vielä käynnissä, vaan ainut tuntuma on europelien karsinnoista. Vaikka HJK on otteluruuhkassa, niin se pystyi viikonloppunakin lepuuttamaan KTP:tä vastaan avainpelaajiaan.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Klubi tulee kotona nappaamaan voiton ja jatkaa karsintojaan Eurooppa-liigassa. Samalla voitto varmistaisi jo pääsyn vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen, joka olisi rahallisesti todellinen jättipotti.

Varsinkin huippuvireiset Roope Riski ja Filip Valencic tulevat olemaan niin suuri uhka Neftchille, että olisi ihme, mikäli vierasjoukkue pystyisi pimentämään tämän tähtikaksikon.