HJK lähti Veikkausliigaan suurimpana mestarisuosikkina ja kausi on saanut ihan kelvollisen startin, vaikka potentiaalia on vielä huomattavasti parempaan.

Klubin alkukausi on ollut vastustajien kannalta pelottava, koska joukkue on napsinut neljästä pelistä kolme voittoa käytännössä peruspelillä. Edes mitään ihmeellisyyksiä ei ole vaadittu, kun vastustajat ovat olleet käytännössä vailla mahdollisuuksia.

Kaiken lisäksi rakenne on sen verran hyvin kunnossa, että peli tulee taatusti paranemaan peli peliltä. Näin ollen mestaruus on enemmän kuin lähellä. Toki, ensiksi ottelut on pelattava ja KuPS tekee taatusti kaikkensa, jotta se pystyy haastamaan helsinkiläisseuran.

HJK:n kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla, kun vastustajaksi saapuu Tampereen Ilves, joka on hyvän alun jälkeen laantunut. Varsinkin vierasottelut FC Interiä ja RoPSia vastaan olivat pahoja pettymyksiä, sillä ensimmäisestä tuli 5-1-tappio ja Rovaniemellä tuloksena oli 1-1-tasapeli.

Klubi on pelannut tällä kaudella kertaalleen kotikentällä ja tuolloin FC Haka kaatui helposti 3-1. Ilveksellä on synkkä historia vieraissa HJK:ta vastaan ja se tulee todennäköisesti synkkenemään entisestään. Helsinkiläiset ovat jopa suvereeni suosikki otteluun!