Liigassa pelataan keskiviikkona todellinen huippukamppailu, kun HIFK kohtaa Lukon Nordiksella.

Sarjakärki Lukko sai maajoukkuetauolla todella ikäviä uutisia, kun pistepörssin kärjessä oleva Anrei Hakulinen loukkaantui. Tähtipelaaja on useamman kuukauden sivussa, joten se ei voi olla näkymättä joukkueen iskukyvyssä.

Sen sijaan kotijoukkue HIFK sai varmasti loistavaan saumaan maajoukkuetauon, sillä alkukausi oli katastrofaalinen. Nyt joukkue on saanut harjoitella rauhassa pitkästä aikaa, joten odotuksissa on, että materiaalista saada entistä paremmin potentiaalia irti.

Yhdellä Liigan isoimmalla pelaajabudjetilla pelaava Helsingin IFK pitäisi löytyä kärkikahinoista, mutta tällä hetkellä edes pudotuspelipaikkaa ei olisi tulossa. Nyt loppuvuosi onkin äärimmäisen tärkeä koko kauden kannalta, sillä suunta on saatava kääntymään mahdollisimman nopeasti.

Tähän loistava sauma tulee keskiviikkona kotiyleisön edessä, kun vieraaksi saapuu Rauman Lukko.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Tuolloin Raumalla Lukko vei pistepotin 2-0-voitolla. HIFK:n vierassaldo on kuitenkin synkkä tältä kaudelta, kun taas kotona homma on kulkenut huomattavasti paremmin. Tämä antaa varmasti uskoa siihen, että keskiviikkona voidaan kotiyleisön puolelta saada aikaan juhlat.