HIFK ja TPS kohtaavat torstai-illan ainoassa Liiga-koitoksessa. Luvassa on taatusti jännittävä näytelmä, kun kiekko tippuu jäähän klo 18:30.

HIFK lähti alkavaan kauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista ja startti on ollut sen mukainen, sillä neljästä ottelusta on irronnut kahdeksan pistettä. Helsinkiläisten materiaali on yksi kovimmista ellei jopa kovin. Laatua löytyy jokaiseen neljään ketjuun, joten vaikka ykköstykistö olisi hissukseen, niin taustalta kuuluu.

TPS ei ole materiaalinsa puolesta vastaavan tasoinen nippu, joten siltä osin etu on ehdottomasti isäntien puolella.

Huomiota kannattaa kiinnittää ainakin Helsingin IFK:n hyökkääjään Alex Broadhurstiin, joka on ollut alkukaudella sarjan parhaimpia pelaajia. Pistepörssin kakkosena oleva Broadhurst on kerännyt neljässä ottelussa jo seitsemän tehopistettä. Myös Olli Palola on saanut loistavan startin kauteen, sillä miehen tilillä on kuusi tehopistettä.

TPS:n puolella tehot ovat olleet tiukassa, sillä paras pistemies on Michael Hults, joka on saalistanut kolme tehopistettä.

HIFK on suosikki kotiotteluunsa, kunhan joukkue suorittaa potentiaalinsa edellyttämällä tasolla. Tästä ei Liiga-kiekko tule paranemaan!