OG janoaa voittoa lauantain ottelusta Heroicia vastaan, sillä se toisi joukkueelle jatkopaikan ESL Pro Leaguessa. Panokset ovat siis valtavat.

OG nappasi todella maukkaan voiton keskiviikkona, kun se kaatoi ENCEn kohtuullisen vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 2-1. Nyt vastaan asettuu tanskalainen Heroic, joka hävisi aikaisemmin turnauksessa juuri ENCElle.

Heroic voitti aikaisemmin ESL One Cologne -turnauksen, mutta tuolloin joukkueen peräsimessä sai vielä toimia nerona pidetty HUNDEN, joka on sittemmin saanut vuoden kiellon huijaamisesta. Valmentajan puuttuminen on ehkä näkynyt vähän tanskalaisten tekemisessä, sillä lentokeli on hieman ollut tahmean puoleista.

OG:lla on ilman muuta kaikki mahdollisuudet voittoon ja sen myös joukkue tarvitsee, sillä tappiota tietäisi tippumista turnauksesta. Voitto puolestaan takaisi jatkopaikan, joka olisi kova saavutus haastavasta lohkosta.

Yksi mielenkiintoisimmista taistelupareista on OG:n mantuu vastaan Heroicin cadiaN. Aleksib:n onneksi joukkueen AWP-tähti on tällä hetkellä kenties yksi kuumimmista pelaajista, joten se antaa loistavat lähtökohdat lauantain mielenkiintoiseen koitokseen.