Heroic ja OG pelaavat isoista asioista sunnuntaina, kun panoksena on pääsy Tanskassa pelattavaan BLAST Premier -finaaliturnaukseen.

Aleksib kumppaneineen koki rajun pettymyksen Major-karsinnoissa, kun joukkue jäi odotetun turnauksen ulkopuolelle. Joukkueessa on tilanne kuitenkin nollattu ilmeisen hyvin, sillä BLAST Premier Fall Showdown -turnaus on ollut tiimiltä toistaiseksi todellista tykitystä.

Vakuuttavin näytös nähtiin perjantaina, kun joukkue jyräsi Complexityn yli 2-0. Ensimmäinen kartta kirjattiin OG:lle peräti 16-0. Tuo on todellinen harvinaisuus CS:GO:ssa ja se osoittaa sen, kuinka täydellisesti tiimi esiintyi. Complexity on kuitenkin äärimmäisen laadukas joukkue, jossa pelaa useita maailman kärkeen kuuluvia pelaajia.

Nyt Aleksib:n tarvitsee kaivaa joukkojensa kanssa vielä yksi voitto, jotta tie Tanskassa pelattavassa finaaliturnaukseen aukeaa. Esteenä on tanskalainen Heroic, joka on laadukas nippu. Kuitenkin reilu viikko sitten pelatussa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Heroic oli suorastaan paperia, sillä OG porhalsi todella selvään 2-0-voittoon.

Näin ollen tiimillä on myös kaikki eväät sunnuntaina napata voitto. Se vaatii kuitenkin sitä, että jokainen pelaaja löytää oman tasonsa. Siihen varmasti kotikatsomoissa uskotaan täysillä.

Kymppi OG:lle tuo satasen

Coolbet tarjoaa OG:n voitosta kertoimeksi 2.OO. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton viisinkertaiseksi, jolloin voitat kympin panoksella 1OO euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Valitse sivulta: TALLETA 1O € – PELAA 5O € ja tee talletus, jonka jälkeen sinulla on 5O euroa.
3. Panosta kaikki OG:n voiton puolesta.
4. Jos OG voittaa, sinä voitat 1O euron sijoituksella 1OO euroa (5O x 2.OO).
5. Huomioi tarjouksen ehdot ja kierrätysvaatimukset.

Heroic - OG


PVM: 17.10.2021
Klo: 16:30
OTA HALTUUN!