HAVUn pelit jatkuvat torstaina, kun suomalaisjoukkue käynnistää taipaleensa ESL Pro League Season 12 -turnauksen karsinnoissa Virtus.prota vastaan.

HAVU lähtee otteluun altavastaajana, mutta voitto on todellakin mahdollinen, sillä otteet ovat tämän vuoden puolella olleet sen verran mainoita. Virtus.pro on hieman ylempänä rankingissa, mutta tiimin peliesitykset ailahtelevat pelistä toiseen.

Suomalaiset voivat kerätä itseluottamusta viime vuoden lopulta, kun joukkue kaatoi silloin vielä AVANGAR-nimellä pelanneen joukkueen numeroin 2-1. HAVUn hyväksi täytyy sanoa myös se, että karttavalinnat tulevat suosimaan suomalaisia. Virtus.pron paras kartta Inferno menee suomalaisten toimesta bänniin, kun taas HAVU pääse halutessaan valitsemaan Trainin, joka on joukkueelle ehdottomasti vastustajaa parempi kartta.

HAVU on ollut parhaimmillaan tänä vuonna altavastaajan roolissa, jollainen on tarjolla myös torstaina. Näin ollen kaikki luotto on ehdottomasti ladattu suomalaisten menestykselle, sillä Virtus.pro ei ole ennakkoon juurikaan parempi joukkue.

Suomalaisjoukkueen riveistä kannattaa ottaa seurantaan Lasse ”ZOREE” Uronen, joka kantaa isoa roolia pelistä toiseen. Pelurin vireeseen voikin luottaa, sillä ZOREE harvemmin lataa AWP:sän kanssa vastustajasta ohi.