HAVU on edennyt loistavasti voitosta voittoon Flashpoint 3 -turnauksen karsinnoissa, joista pääsarjaan selviäminen olisi kultaakin kalliimpaa.

Flashpoint 3 -turnaus on yksi niistä tapahtumista, joissa kerätään pisteitä major-turnaukseen pääsemiseen. Syksyllä Ruotsissa pelattava turnaus on vuoden ehdoton kohokohta, jossa jokainen joukkue haluaa olla mukana.

Huippuvireessä oleva HAVU on tavoittelee tuota unelmaa muiden tapaa ja ainakin startti on ollut hyvä, sillä pääsarjaan selviäminen on enää yhden voiton päässä. Suomalaisjoukkue aloitti karsinnat kahdella vakuuttavalla voitolla, joten kaikki merkit viittaavat siihen, että HAVUn taival on jatkumassa myös Flashpoint 3 -turnauksessa.

Keskiviikkona joukkue kohtaa mousesportsin, jota vastaan on mahdollisuus jo varmistaa paikka läpi karsinnoista. Pakkovoittoa ei kuitenkaan ole, sillä tappiollakin urakka jatkuisi alemmassa kaaviossa.

HAVU on rankingissa kolme sijaa korkeammalla kuin mousesports, joten voitto pitäisi olla otettavissa. Varsinkin, jos Aerial ja kumppanit osuvat yhtä vakuuttavalla tavalla kuin aiemmissa otteluissa.

Suomalaisjoukkue ei ole aiemmin kohdannutkaan mousesportsia, joten kyseessä on täysin uusi tuttavuus. Kunnioittamaan ei kuitenkaan ole tarve lähteä, sillä onhan HAVU nykyisin aivan yhtä kova nippu.