Loistavassa vireessä oleva HAVU jahtaa finaalipaikkaa lauantaina, kun joukkue kohtaa Flashpoint-turnauksessa MAD Lionsin.

HAVUn matka on ollut suorastaan täydellinen, sillä suomalaisjoukkue on edennyt kolmen parhaan joukkoon ja tarttunut kiinni isoihin palkintorahoihin. Nyt edessä on turnauksen tärkeimmät ottelut, kun mestaruus on ainoastaan kahden voiton päässä.

HAVUn seuraava haaste on MAD Lions, joka on tuttu jo lohkovaiheesta. Tuolloin joukkueet kohtasivat kahdesti ja kumpikin nappasi tililleen yhden voiton. Noista otteluista on ehtinyt kulumaan jo hetken aikaa ja varsinkin HAVU on parantanut vielä roimasti otteitaan. Edelliset kamppailut ovatkin olleet suvereenia näytelmään suomalaispelaajilta, sillä vastustajat on suorastaan rökitetty.

Myös turnauksen kuumimmat pelaajat löytyvät HAVUn riveistä, koska niin sLowi kuin ZOREE ovat olleet liekeissä. SLowi on aivan omassa luokassaan useammassa tilastossa, joten MAD Lions joutuu miettimään tarkoin, että miten suomalaistähti saadaan kuriin serverillä.

Mikäli HAVU pystyy suorittamaan vastaavalla tavalla kuin aikaisemmissa otteluissa, niin voitto on todellakin mahdollinen MAD Lions on rankingissa ylempänä, mutta joukkue vaihtoi turnauksen alla pelin sisäisen johtajansa eikä taktiikat ole vielä kaikilla selvillä. Se nähtiin viime ottelussa MIBRiä vastaan, kun MAD Lions kärsi 2-1-tappion.

HAVU vs MAD Lions

PVM: 18.4.2020
Klo: 22:00

Live Stream