HAVUlle on tiedossa hieno tiistai-ilta, sillä suomalaisjoukkue yrittää jatkaa mainioita otteita kovatasoisessa Flashpoint-turnauksessa.

HAVU on noussut Suomen kuumimmaksi CS-joukkueeksi, koska samaan aikaan, kun ENCE sukeltaa, niin HAVUlla peli kulkee äärettömän hyvin. Enää ei ollakaan kaukana siitä pisteestä, jossa HAVU ohittaa ENCEn myös HLTV:n rankingissa, jolloin valtikka viimeistään vaihtaa osoitetta.

HAVU on kaatanut Flashpoint-turnauksessa kertaalleen MAD Lionsin ja kertaalleen c0ntactin. Nyt edessä on uusi ottelu MAD Lionsia vastaan, joten ainakin itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa, koska HAVUn ryhmässä tiedetään tarkalleen mitä voittaminen vaatii.

MAD Lions on rankingissa edellä, mutta joukkue on hieman sekaisin, sillä neroksi tituleerattu HUNDEN sai joukkueesta potkut eikä tekeminen ole ainakaan tuon muutoksen myötä parantunut. HAVUlla on kaikkien aikojen sauma napata jälleen voitto ja edetä yksi askel eteenpäin Flashpointissa, jossa palkintopotti on peräti miljoonan.

HAVUn voitot eivät ole todellakaan tuuria, vaan joukkue on pelannut piristävän hyvin. Joukkuepeli ja taktiikat toimivat, mikä johtaa kauniisiin kuvioihin, jotka tekevät isoa vahinkoa vastustajille. Nyt on aika napata kolmas perättäinen voitto!

HAVU vs MAD Lions

PVM: 24.3.2020
Klo: 18:00
Live Stream: Twitch