HAVU aloitti Flashpoint-turnauksen jäätävän hienolla tavalla, kun se kaatoi selvästi ylempänä rankingissa olevan MAD Lionsin.

Voitto antaa loistavat lähtökohdat turnaukseen, jossa menestyminen on todellakin mahdollista. HAVUn toinen ottelu on ohjelmassa tiistaina, kun se kohtaa niin ikään avausottelunsa voittaneen c0ntactin, jossa nähdään myös suomalaisväriä, sillä joukkueen riveissä pelaa Otto ”ottoNd” Sihvo.

HAVU lähtee kamppailuun hienoisena altavastaajana, mutta suomalaisjoukkueella on ehdottomasti kaikki avaimet voittoon. c0ntactin kokoonpano on kokenut viime aikoina muutoksia, joten pelaaminen ei ole varmastikaan niin hyvässä kuosissa kuin se voisi olla. Näin ollen HAVUlla on loistava iskunpaikka napata toinen voitto Flashpoint-miljoonaturnauksessa.

Avausvoitto antaa myös melko vapautuneen fiiliksen pelaamiseen, sillä tappiokaan ei olisi maailmanloppu. Kaiken kaikkiaan HAVUn lähtökohdat otteluun ovat mainiot, koska joukkue on ollut hyvässä nousussa jo pidempään ja tekeminen on laadukasta. ENCEn konttaaminen on myös avannut portit nousta maan suosituimmaksi CS-joukkueeksi ja sen HAVU on tällä hetkellä käyttämässä enemmän kuin hyvin hyväkseen.