HAVU on pelannut upealla tavalla tiensä Flashpoint-turnauksen pudotuspeleihin, joihin lähtökohdat ovat äärimmäisen herkulliset.

Flashpoint-turnaus on tarjonnut huikeita hetkiä ja varsinkin HAVUn otteet ovat antaneet aihetta iloon. Joukkue on pelannut suorastaan fantastisella tavalla ja on ansaitusti myös noussut yhdeksi mestarisuosikiksi. Tosipelit käynnistyvät perjantaina, kun HAVU saa vastaansa sekaisin olevan CHAOSin, jolla on alla kolmen ottelun tappioputki. Joukkueiden välinen tasoero pitäisi olla sen verran selvä, että voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyksiä.

HAVU on osoittanut turnauksessa hienoa yhteispeliä, minkä lisäksi yksilöt ovat osoittaneet kovissa paikoissa hermojen pitävyyttä, mikä on tuonut tilille tärkeitä erävoittoja. Tuon selkärangan päälle on hieno rakentaa menestystä, kun kaiken lisäksi itseluottamuskin on tällä hetkellä aivan tapissa.

HAVU on täysin selvä ennakkosuosikki

Suomalaisjoukkue HAVU on ottelussa suuren suuri ennakkosuosikki, sillä CHAOS on kaukana siitä tasosta, jolla HAVU on pystynyt esiintymään koko turnauksen ajan. CHAOS on myös rankingissa alapuolella, joten kaikki merkit viittaavat siihen, että suomalaistiimi jatkaa turnausta yhä korkeammille sijoituksille.

HAVU vs CHAOS

PVM: 10.4.2020
Klo: 20:00

Live Stream