ENCE on pelannut viime viikot upeasti ja joukkue on selvittänyt tiensä jo Majoreiden Legends Stagelle, jossa jaossa on paikka kahdeksan parhaan joukkoon.

ENCEllä ei ole mitään hävittävää enää, sillä joukkue on varmasti täyttänyt vähimmäistavoitteensa, joten nyt nautitaan ja yritetään järjestää seuraavaa paukkua.

Suomalaisorganisaation peli on ainakin sellaisessa iskussa tällä hetkellä, että se voi voittaa käytännössä kenet tahansa. Isoja päänahkoja on kertynyt muun muassa IEM Fall -turnauksessa.

Lauantaina edessä onkin suuri haaste, sillä venäläinen Gambit on yksi suurista suosikeista. Jos jotain etua ENCElle voi hakea, niin Gambitilla on jäätävät paineet. Oikeastaan vasta online-kaudella maailman eliittiin noussut Gambit voi olla arvoitus, kun oikeasti kirkkaat valot pamahtaa päälle.

Altavastaajan asetelma ei voisi olla herkullisempi ENCElle, joka pääsee täysin paineitta hakemaan jättiyllätystä. Karttavalinnat tulevat olemaan sellaisia, että suomalaisorganisaatiolla on varmasti sauma voittaa jokainen kartta.

Kymppi ENCElle tuo reippaasti yli satasen

Coolbet tarjoaa ENCEn voitosta kertoimeksi 2.6O. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton viisinkertaiseksi, jolloin voitat kympin panoksella 13O euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Valitse sivulta: TALLETA 1O € – PELAA 5O € ja tee talletus, jonka jälkeen sinulla on 5O euroa.
3. Panosta kaikki ENCEn voiton puolesta.
4. Jos ENCE voittaa, sinä voitat 1O euron sijoituksella 13O euroa (5O x 2.6O).
5. Huomioi tarjouksen ehdot ja kierrätysvaatimukset.

Gambit - ENCE


PVM: 30.10.2021
Klo: 12:15
OTA HALTUUN!