OG on saanut ESL Pro League -turnaukseen täydellisen startin, sillä kumpikin kahdesta ensimmäisestä ottelusta päättyi komeaan voittoon.

Aleksib:n johtama tiimi nappasi avausottelussa takuuvarman voiton TYLOOsta, joka oli täysin vailla mahdollisuuksia. Sunnuntaina haaste oli huomattavasti kovempi, kun vastustajana oli maailman kärkipään joukkueisiin lukeutuva mousesports. Ennakkosuosikkia otteluun ei tarvinnut etsiä, sillä mousesportsin piti edetä varmasti voittoon.

Mousesportsin voitto oli entistä todennäköisempi ensimmäisen kartan jälkeen, kun se onnistui nappaamaan voiton OG:n valitsemasta pickista.

Aleksib ja kumppanit saivat kuitenkin täysin uuden vaihteen peliinsä ja kaksi seuraavaa karttaa oli suoranaista dominointia. Mousesports joutuikin sellaiseen pesukoneeseen, että joukkue ei ole pitkään aikaan ollut vastaavassa kyydissä. OG nappasikin loisteliaan 2-1-voiton ja piti puhtaan saldon turnauksessa.

Tiistaina joukkueella on mahdollisuus ottaa jo iso askel kohti jatkopaikkaa, kun vastaan asettuu G2. Ranskalaistiimi lähtee otteluun suosikkina, mutta OG:n itseluottamus ja vire on sitä luokkaa, että kaikki on todellakin mahdollista eikä voitto olisi enää mikään suurikaan yllätys.

G2 vs OG

PVM: 3.4.2020
Klo: 19:00

Live Stream