OG on hurmiollisessa vireessä ja voittoja napsuu vakuuttavien esitysten päätteeksi tilille. Jatkuvatko hienot otteet perjantaina FaZea vastaan?

OG on ollut ehdottomasti yksi ESL Pro Leaguen positiivisimmista yllättäjistä, sillä vihdoinkin joukkueen potentiaali on saatu ulosmitattua otteluissa. Kaikkien tiedossa on tiimin kovuus, mutta tulokset ovat vielä aikaisemmissa turnauksissa jääneet vaisuiksi. Nyt ESL Pro Leaguessa kaikki on vihdoin napsahtanut kohdalleen ja sen on saanut kokea muun muassa mousesports ja G2 Esports, jotka molemmat kuuluvat aivan maailman eliittiin.

FaZe kuuluu myös ehdottomasti CS:GO-pelin laadukkaimpien joukkueiden joukkoon, vaikkakin tiimi ei missään nimessä ole G2 Esportsin tai mousesportsin tasoinen joukkue.

Näin ollen OG on enemmän kuin lähellä voittoa, jos otteet vain pysyvät samalla tasolla kuin aikaisemmissa peleissä. Itseluottamus on ainakin tapissa ja se voi olla se puuttuva palanen kohti isoja saavutuksia, sillä jokaisella pelaajalla on taidot olla maailman parhaimpien joukossa. Aikaisemmissa peleissä itsevarmuus on puuttunut ja se on näkynyt virheinä. Nyt tuota huolta ei enää ole.

FaZe on pelannut turnauksessa neljä ottelua ja näistä tilille on tullut kaksi voittoa. Sen sijaan kovemmissa otteluissa joukkue joutui taipumaan ja se on osoitus jälleen siitä, että FaZe ei ole mousesportsin ja G2 Esportsin tasoinen nippu.

OG:lla on todella upeat mahdollisuudet napata jälleen yksi voitto tililleen!

FaZe vs OG

PVM: 3.4.2020
Klo: 19:25

Live Stream