Espanjan kisaurakka käynnistyy keskiviikkona, kun maa saa vastaansa piskuisen Costa Rican.

Espanja ei ole kenties se aivan suurin mestarisuosikki, mutta onhan jalkeilla laatua, että kaiken mennessä nappiin on saumat menestykseen. Sen sijaan Costa Rica on kenties yksi kisojen huonoimmista joukkueista, joten tekemistä riittää jokaisen pisteen eteen.

Lähtökohtaisesti Costa Ricalla ei pitäisi olla minkäänlaisia mahdollisuuksia yllätykseen Espanjaa vastaan, sillä maiden välillä on aivan järjetön tasoero.

Ennakolta ainut kysymys on se, että montako maali Espanja tulee ottelussa takomaan. Kun kyseessä on vielä kisojen avausottelu, niin asennekaan ei tule varmasti Espanjalta lipsumaan, vaan jokainen pelaaja on valmistautunut äärimmäisen hyvin taistoon.

Joukkueet ovat edellisen kerran kohdanneet vuonna 2017 harjoitusottelussa, joka päättyi Espanjan murskaavan 5-0-voittoon.

Varsinkin Espanjan pallohallinta tulee varmasti väsyttämään Costa Rican helteessä, sillä vierasjoukkue joutuu tekemään valtavan työmäärän päästäkseen edes käsiksi palloon. Jossakin vaiheessa se paketti rakoilee taatusti, jolloin Espanja pääsee kuittaamaan virheet taululle.

Ottelu pelataan keskiviikkona klo 18:00, joten silloin nähdään, millaiset loppunumerot taululle alkaa muodostumaan.