Leijonat kohtaa lauantain välieräottelussa Venäjän, joka on ollut vakuuttavassa vireessä näissä MM-kisoissa. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 16:15.

Leijonat nappasi torstaina sensaatiomaisen välieräpaikan aivan Ruotsin nenän edestä. Ottelusta kehkeytyi varsinainen trilleri, joka ratkesi vasta jatkoajalla. Jatkoaika päättyi Suomen kannalta onnellisesti, kun Sakari Manninen ohitti Ruotsin maalilla pelanneen Henrik Lundqvistin komealla rannelaukauksella.

Lauantaina Suomen vastus kovenee jälleen, kun vastaan asettuu turnauksen suurimpiin suosikkeihin lukeutuva Venäjä.

Venäjä kaatoi omassa puolivälierässään USA:n 4-3. Ottelun alku näytti, että Venäjä menisi menojaan, mutta USA heräsi pelaamaan toisessa erässä. USA kykeni haastamaan Venäjän aivan loppuhetkille asti, mutta Venäjä kesti USA:n paineen ja nappasi itselleen paikan välieriin.

Leijonat jälleen altavastaajan asemassa

Suomi lähtee tähänkin otteluun altavastaajan asemasta, mutta se rooli tuntuu sopivan Jukka Jalosen luotsaamalle Leijona-joukkueelle. Suomen suurin ase tulee olemaan Venäjä-ottelussakin tiivis ja kurinalainen viisikkopeli.

Erikoistilanteet nousevat tässäkin ottelussa hyvin todennäköisesti todella suureen arvoon. Suomi pelasi Ruotsia vastaan heikkoa alivoimaa ja se meinasi maksaa ottelun voiton. Alivoimapeli täytyy saada Venäjää vastaan parempaan kuntoon, sillä Venäjän ylivoima on pelottavan kova. Venäjä on tällä hetkellä myös turnauksen paras joukkue alivoimapelissä.

Suomi on yllättänyt tässä turnauksessa jo Kanadan ja viimeisimpänä Ruotsin. Suomen suoritus on ollut odotuksiin nähden jo tässä vaiheessa todella upea, mutta finaaliin pääsy on täysin mahdollista, mikäli samanlainen hurmos saa jatkoa lauantaina.

Jos uskot Leijonien selvittävän tiensä finaaliin niin kannattaa napata Suomen voitolle tarjottu 50.00 megakerroin talteen. Nappaa hurja kerroin talteen TÄSTÄ LINKISTÄ!

Venäjä-Suomi – ilmainen live stream!

Venäjän ja Suomen väliseen otteluun on tarjolla ilmainen live stream. Pääset avaamaan streamin helposti TÄSTÄ LINKISTÄ.