Englannin unelma EM-kisojen finaalipaikasta on enää yhden voiton päässä. Välierissä vastaan asettuu Tanska, joka on venynyt loistavaan suoritukseen.

Englanti jyräsi vakuuttavasti välieriin, kun maa antoi oikein isän kädestä Ukrainalle. Sen sijaan Tanska kaatoi tiukassa taistossa Tshekin ja eteni neljän parhaan joukkoon.

Välierä pelataan Lontoon Wembleyllä, joten Englanti saa taaksensa fanaattisen kotiyleisön. Kotietu onkin valtaisa ja se antaa niin hurjasti lisäenergiaa Englannille, että tästä eteenpäin jokainen vastustaja joutuu todelliseen noidankattilaan.

Kun Englanti on vielä materiaaliltaan kovempi jengi, niin Tanskalle voisi luvata hikistä keskiviikkoa. Englanti on myös taktisesti erittäin hyvin hiottu joukkue, joka pystyy muuttamaan pelityyliä vastustajan mukaan. Ukrainaa vastaa nähtiin jälleen täysin uudenlaista pelaamista, mikä iski pahiten juuri Ukrainan heikkouksiin. Tanskan onkin vaikea lukea, että millainen kokoonpano tulee vastaan ja miten otteluun tulisi valmistautua.

Kaiken lisäksi Englanti ei ole päästänyt vielä ainuttakaan osumaa koko turnauksessa, joten puolustus on täyttä rautaa. Kyllähän kaikki merkit viittaavat siihen, että tänä vuonna se todellakin tulee kotiin.