Englannin EM-puolivälierä on ohjelmassa lauantaina, kun maa taistelee välieräpaikasta Sveitsiä vastaan. Voittajalle on paikka neljän parhaan joukkoon.

1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy Epicbetille TÄSTÄ LINKISTÄ!
2. Tee minimitalletus
3. Täytä bonuskoodi: EPIC24 ja saat vedonlyöntiin 30 € bonusrahaa ilmaiseksi!
(3x kierrätys väh. 1.60 kertoimella)
4. Voit hyödyntää tämän lisäksi 100% talletusbonuksen aina 200 € asti.
5. Tämän parempaa tarjousta et tule saamaan!

SIIRRY EPICBETILLE!

Englanti ei ole missään vaiheessa turnauksessa vakuuttanut, mutta siitä huolimatta maa on selvinnyt jo kahdeksan parhaan joukkoon. Viime ottelussa putoaminen oli todella lähellä, sillä Slovakia johti vielä lisäajalla. Englanti kuitenkin nousi viimeisellä mahdollisella hetkellä tasoihin, kun Jude Bellingham upotti pallon saksipotkulla sisään. Jatkoajalla Harry Kane nousi puolestaan sankariksi, joten Englanti onnistui viemään voiton vaikeuksien jälkeen.

Nyt haaste kovenee, kun vastaan tulee suvereenilla esityksellä Italian pudottanut Sveitsi. Jo alkulohkossa Sveitsin nähtiin pirteitä otteita, sillä se oli todella lähellä kaataa Saksan, mutta tuolloin yllätys kuivui kasaan lisäajalla.

Sveitsillä on todella realistiset saumat mennä EM-kisoissa jopa välieriin, sillä Englanti on kaikkea muuta kuin saanut peliään toimimaan. Italia-ottelu oli Sveitsiltä aivan huikaiseva näytös, sillä hallitseva mestari oli täysin purjeissa. Voittajasta ei ollutkaan mitään epäselvyyttä.

Englannilla on tietysti parempi materiaali otteluun, mutta Sveitsin on kollektiivin osalta lyönyt huomattavasti paremmat näytöt pöytään.

Se on varmaa, että katsomon puolelta molemmat saavat täyden tuen, sillä Düsseldorfin stadion tulee olemaan aivan loppuunmyyty. Sekä englantilaiset että sveitsiläiset ovat tunnettuja fanaattisuudestaan, joten tunnelma ottelussa on varmasti euforinen.