Englannin menestysmahdollisuudet ovat valtavat kesän jalkapallon EM-kisoissa, sillä jalkeilla on todellinen unelmajoukkue.

Englanti ei ole jalkapallon arvokisoissa juhlinut viimeisten vuosikymmenten aikana, mutta nyt kasassa on sellainen nippu, että vain mestaruus kelpaa. Maan hyökkäys on ehdottomasti turnauksen kovin, sillä avaukseen on heittää muun muassa Harry Kane, Phil Foden, Jude Bellingham ja Bukayo Saka.

Paketti vaikuttaa olevan muutenkin hyvin tasapainoinen, minkä lisäksi muistissa on se kolmen vuoden takainen finaalitappio rankkareilla Italialle. Tuo varmasti antaa vielä sen viimeisen rutistuksen, jotta vihdoin se kuiva putki katkeaa.

Englanti pystyy muuttamaan hyökkäystään useaan eri muotoon, minkä lisäksi yksilötaitoa on niin valtavat määrät, että tähtipelaajat voivat ratkoa yksittäisiä pelejä omilla suorituksillaan.

Monet pelaajat ovat tällä kaudella tottuneet voittamaan, sillä muun muassa Bellingham johdatti Real Madridin Mestarien liigan voittoon. Keskikentän pohjalle on heittää Declan Ricen kaltainen pelimies, joka pitää huolen siitä, että peli rytmitetään oikein. Kaikki näyttää äärettömän hyvältä, joten nyt vahvasti ilmassa on tuoksua, että It’s Coming Home.

Kaksikymppiä Englannin mestaruudelle tuo reippaasti yli sataviisikymppiä

Rabona tarjoaa Englannin mestaruudesta kertoimeksi 4.2O. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton kaksinkertaiseksi, jolloin voitat kahdenkympin panoksella 168 euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
  2. Valitse sivulta ensitalletustarjous ja talleta 2O euroa, jonka jälkeen sinulla on 4O euroa.
  3. Panosta kaikki Englannin mestaruuden puolesta.
  4. Jos Englanti voittaa, sinä voitat 20 euron sijoituksella 168 euroa (40 x 4.2O)

Jalkapallon EM-kisat


PVM: 14.6.2024
Klo: 22:00
OTA HALTUUN!