ENCE on edennyt vakuuttavalla tavalla finaaliin Chicagossa pelattavassa CS:GO -turnauksessa. IEM Chicago 2019 huipentuu sunnuntai-illan finaaliin.

ENCEn pelit tökki Kölnissä reilu pari viikkoa sitten, mutta nyt homma on palannut jälleen uomiinsa. Siitä osoituksena on Chicagossa tullut finaalipaikka. Matkan varrella jyrän alle on jäänyt Renegades, Heroic ja MiBR.

Sunnuntai-illan finaalissa vastus on kovin mahdollinen, sillä Team Liquid on tällä hetkellä maailman kovin joukkue. ENCE sai todeta tämän kesäkuun alussa, kun Team Liquid oli trillerimäisessä Dreamhackin finaalissa vahvempi voitoin 2-1. Tuossa ottelussa ENCE kuitenkin osoitti pystyvänsä haastamaan maailman kärkijoukkueen tasapäisesti.

Myös voittoja Team Liquidista on irronnut eikä edellisestä ole aikaa kuin parisen kuukautta. Merkittävin voitto irtosi kuitenkin helmikuussa, kun ENCE kaatoi sunnuntain vastustajansa Katowicen major-turnauksessa. Se oli sellainen taidonnäyte, että siitä on hyvä ammentaa itseluottamusta illan finaaliin.

Nappaako ENCE ison turnausvoiton?

Vaikka IEM Chicago ei ole major-turnaus, niin turnausvoitto olisi jälleen kerran ENCEltä kovan luokan osoitus, että tiimi kuuluu aivan maailman terävimpään kärkeen. Mahdottomuus voitto ei missään nimessä ole, vaikka Team Liquid on äärimmäisen kova joukkue. ENCE on osoittanut tänä vuonna pystyvänsä voittamaan kenet tahansa, joten mitään ei voida enää pitää yllätyksenä. Finaali tärähtää käyntiin klo 22:30.