ENCE pelaa sunnuntai-iltana isoista asioista, kun joukkue kohtaa IEM Fallin finaalissa ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin.

ENCEn matka turnauksessa on ollut satumainen, sillä tiimille ei juurikaan annettu mahdollisuuksia edes lohkovaiheessa, saatikaan major-paikan varmistamisessa. Suomalaisorganisaatio kuitenkin on lyönyt matkan varrella todellisia jättiläisiä, minkä ansiosta paikka majoreille on varmistunut.

Tämä saavutus ei saanut hyvän olon tunnetta puseroon, vaan ENCE paineli lauantaina suorastaan maagiseen voittoon, kun tanskalainen Astralis kärsi tylyn 0-2-tappion.

Finaalipaikka on huima saavutus turnauksessa, jossa mukana on aivan maailman parhaimmisto. Tämä ei kuitenkaan taatusti riitä organisaatiolle, vaan tavoitteena on vain ja ainoastaan turnausvoitto.

Tämän edessä on enää yksi este ja se on ruotsalainen Ninjas in Pyjamas. Vastus ei kuitenkaan mahdoton lyötäväksi, sillä vastaavan tasoisia jengejä ENCE on jo hoitanut.

Kumpikin on loistavassa vireessä, joten luvassa on taatusti mieletön jännitysnäytelmä. Oman mausteensa tuo BO5-systeemillä pelattava ottelu, jossa voittoon vaaditaan kolme karttavoittoa. Tämä ei ainakaan ENCEä tule haittamaan, sillä tiimi on esiintynyt useammassa kartassa erittäin hyvin viime aikoina.

Kymppi ENCElle tuo reippaasti yli satasen

Coolbet tarjoaa ENCEn voitosta kertoimeksi 2.2O. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton viisinkertaiseksi, jolloin voitat kympin panoksella 11O euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Valitse sivulta: TALLETA 1O € – PELAA 5O € ja tee talletus, jonka jälkeen sinulla on 5O euroa.
3. Panosta kaikki ENCEn voiton puolesta.
4. Jos ENCE voittaa, sinä voitat 1O euron sijoituksella 11O euroa (5O x 2.2O).
5. Huomioi tarjouksen ehdot ja kierrätysvaatimukset.

ENCE - NiP


PVM: 10.10.2021
Klo: 18:00
Nappaa haltuun!