ENCE kohtaa lauantaina ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin, jonka kokoonpanomuutokset ovat laittaneet joukkueen pelin ainakin toistaiseksi sekaisin.

ENCEn otteet ovat nostaneet jälleen pienen CS-huuman, sillä torstaina joukkue kaatoi maailmanlistalla toisena olevan Natus Vinceren. Jampin ja allun muodostama kaksikko on tällä hetkellä sellainen kombo, jota ei ole välttämättä koskaan aikaisemmin nähty suomalaisessa joukkueessa.

Eniten otteiden paranemiseen on vaikuttanut ENCEn itseluottamus, joka on aivan tapissa. Yhteispeli luistaa kuin rasvattu ja kriisi on todellakin kaukainen muisto vain. Viime otteluiden esitykset ovat osoittaneet sen, että paluu maailman terävimpään kärkeen on tuloillaan eikä yksikään joukkue ole enää mahdottomuus voitettavaksi. Nyt on aika painaa, kun rauta on kuumaa! Se varmasti tiedetään myös suomalaisorganisaation puolella.

Sen sijaan Ninjas in Pyjamas on tällä hetkellä täydellinen vastakohta. Vaikka ruotsalaisjoukkue on rankingissa ENCEn edellä, niin tulevat viikot voivat olla tuskaisia. Joukkue penkitti todella yllättäen LekrO:n joukkueesta ja se antoi pientä osviittaa siitä, että organisaation sisällä ei kaikki asiat taida olla kunnossa.

Uuden pelaajan ajaminen sisään tulee viemään aikaa ja se nähtiin jo ENCEn puolellakin. Avausottelu oli kaikkea muuta kuin hyvä suoritus NiP:ltä, sillä joukkue oli täysin vailla mahdollisuuksia, kun Vitality paineli 2-0-voittoon.