Suomalaisjoukkue ENCE eSports jatkaa pelejään torstaina Dreamhack Masters Spring -turnauksessa, jossa joukkue saa vastaansa Natus Vinceren.

ENCEllä on jälleen uusi mahdollisuus menestykseen, kun Dreamhack Masters Spring -turnaus alkaa joukkueen osalta. Heti kärkeen tiedossa on mielenkiintoinen ottelu, kun vastaan asettuu Natus Vincere. Maailmanlistalla toisena oleva Na’Vi ei voisi tulla paremmassa vaiheessa vastaan, sillä tähtisikermän peli on tökkinyt viime aikoina ihan huolella.

Sen sijaan ENCE on osoittanut nousevaa käyrää ja tilille on tullut komeita voittoja. Nyt lähtökohdat ovat vielä hieman herkullisemmat, sillä superlupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen on mukana kehissä ja nuorukainen pääsee esittelemään jälleen tulivoimaansa.

Odotukset ovatkin pitkästä aikaa ENCEn otteisiin korkealla, joten nyt on loistava mahdollisuus nostattaa jälleen huumaa ja antaa faneille jälleen aihetta iloon.

Natus Vincere on pitkälti S1mplen varassa, joten ykköstykin pimentäminen avaa ENCElle todella loistavat mahdollisuudet voittoon. Na’Villa on alla tappiot Hard Legionille ja Symanille, joten se kertonee kaiken joukkueen nykykunnosta.