ENCE pelaa isoista asioista keskiviikkona, kun joukkue saa vastaansa ESL Pro Leaguen 1. pudotuspelikierroksella forZen.

ENCEn arpa ei olisi voinut olla parempi, sillä tarjolla oli selvästi kovempiakin joukkueita. ForZe on hyvä tiimi, mutta kuitenkin esimerkiksi mousesportsin tai Ninjas in Pyjamasin välttäminen oli todella arvokasta.

ENCEllä on ehdottomasti kaikki mahdollisuudet jatkoon, sillä olihan pelaaminen mallikasta läpi lohkovaiheen. Ehdottomasti kovin voitto oli Astraliksen kaataminen suoraan 2-0. Myös Spiritistä tullut voitto oli hyvä osoitus tiimin kunnosta.

Maailmanlistalla ENCEn ja forZen välillä ei montaa sijaa ole, sillä venäläiset ovat 18. sijalla, kun taas suomitiimi löytyy sijalta 23.

ENCEn riveistä on pakko nostaa esiin hades, joka on korvannut allun esimerkillisellä tavalla. Bossin kanssa pelaava puolalainen on ollut suorastaan huikaiseva ja yksi suurimmista syistä siihen, että koko joukkueen taso on noussut niin selvästi.

ESL Pro League on mahtava näytönpaikka ENCElle, sillä mitään hävittävää ei enää ole. Joukkue yllätti jo kaikki etenemällä lohkosta jatkoon, joten kaikki tulevat voitot ovat plussaa. Tämä on henkisesti niin optimaalinen lähtökohta kuin voi olla, sillä paineita omasta tekemisestä on turha ottaa.

Mikäli voitto irtoaa keskiviikkona, niin tiimi varmistaa pääsyn jo kahdeksan parhaan joukkoon. Tämän jälkeen puolivälierissä vastaan tulisi maailman kärkitiimi Natus Vincere.