ENCE aloittaa IEM Winter -turnauksen torstaina, kun vastaan asettuu Virtus.pro. Ottelu käynnistyy klo 15:20.

CS:GO-vuosi lähenee loppuaan, mutta jäljellä on vielä pari kovan luokan turnausta. Ensimmäinen näistä on IEM Winter, jossa nähdään mukana maailman parhaimmisto runsaasti. Suomalaisväriä tapahtumassa edustaa ENCE sekä Aleksib OG:n paidassa.

Huikean syksyn pelanneen ENCEn odotukset ovat varmasti katossa, sillä Majoreille pääsy toi aivan uutta puhtia varmasti jokaiselle pelaajalle. Kun kyseessä on vieläpä viimeinen turnaus ennen taukoa, niin jokainen haluaa varmasti lyödä parasta pöytään.

ENCE saakin suorittaa heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien, sillä vastaan asettuu ensimmäiseksi Virtus.pro. Haaste on kova, mutta ei mitenkään mahdoton. Taktisesti ENCEn joukkue on varmasti vahvempi, mutta kenties tulivoima kääntyy hienoisesti vastustajan puolelle. Luvassa on taatusti jännittävä koitos, jossa tietysti peukut on vahvasti pystyssä ENCEn puolelle.

ENCEn puolelta kannattaa ehdottomasti kiinnittää katseet Spinxin suoritukseen, sillä miehestä on kuoriutunut todellinen tähtipelaaja viimeisten kuukausien aikana. Samaa tehoa pitää löytyä myös tulevassa turnauksessa, mikäli ENCE haluaa menestyä.