ESL Pro League -turnaus käynnistyy tiistaina ja heti toisena päivänä kehissä nähdään pitkäksi venähtäneeltä lomalta palaava suomalaisjoukkue ENCE.

ENCE saa huipputurnauksen avausottelussa vastaansa tanskalaisen Heroicin, joka on viime kuukausina nostanut omaa tasoaan kohti aivan maailman terävintä kärkeä.

Suomalaisjoukkueen yksilöt ovat varmasti parempi kuin vastustajalla tiistaina, koska myös Jamppi nähdään tietysti mukana karkeloissa. Sen sijaan joukkuepelaamisen on löydyttävä, sillä Heroic on juuri siinä ollut loistava viime otteluissa.

ENCE nosti keväällä hurjasti osakkeitaan ja se osoitti olevansa valmis palaamaan aivan kirkkaimpiin valoihin. Loma tuli taatusti kuitenkin hyvään väliin, sillä pelitahti oli kova ja useampi pelaaja oli varmasti henkisesti kovilla. Nyt joukkue on saanut rauhassa vetää happea ja valmistautua syksyn rutistukseen, jossa tason on noustava entisestään, jotta ENCE nähdään yhä useammin mukana isojen poikien kekkereissä.

Heroic on suosikki otteluun, mutta jos joskus niin nyt ENCEllä on mahdollisuus voittoon, sillä tanskalaisilla on alla todella kiireinen viime viikko ja akut eivät varmastikaan ole täynnä virtaa. Näin ollen tuoreena ja raikkaana altavastaajana peliin tuleva suomalaisjoukkue saa taatusti oman mahdollisuutensa.