ENCE aloittaa urakkansa Elisa Invitational -turnauksessa torstaina, kun vastaan asettuu GODSENT. Matsi starttaa jo klo 14:30.

Elisa Invitational oli alunperin tarkoitus järjestää Tampereella, mutta koronavirus siirsi turnauksen onlineen. Tämä ei kuitenkaan poista turnauksen valtavia panoksia, sillä kaksi parasta joukkuetta selviää Blast Spring Series Showdown -turnaukseen, jossa pelaa aivan maailman parhaita joukkueita.

ENCE kerää varmasti suurimmat katseet turnauksessa, koska joukkueessa debytoi superlupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen, jota on hehkutettu Suomen suurimpana CS-lupauksena. Suomalaisjoukkue todellakin tarvitsee Jampin tuomaa energiaa, koska otteet ailahtelevat rajusti. Alla on loistavia esityksiä, kuten Fnatic-voitto, mutta sitten joukkoon mahtuu tappioita selvästi heikommille joukkueille.

Jamppi tuo varmasti uuden buustin joukkueen tekemiseen ja sen pitäisi näkyä myös tuloksessa. Tulivoimaa ENCEstä löytyy vaikka muille jakaa ja jos se saadaan näkyviin, niin jälki voi olla tuhoisaa. GODSENT on hieman rankingissa yläpuolella, mutta joukkue ei todellakaan ole mitenkään ENCEä vahvempi nippu.

ENCE vs GODSENT

PVM: 30.4.2020
Klo: 14:30

Live Stream