Bundesliiga starttaa lauantaina ja tarjolla on heti kärkeen loistava ottelu, kun Borussia Dortmund kohtaa kotikentällään Schalken.

Jalkapallokausi on jälleen täällä Bundesliigan muodossa, kun heti lauantaille on tarjolla yhteensä kuusi ottelua. Mielenkiintoisin kamppailu on ehdottomasti Dortmundin ja Schalken välinen taisto. Kotijoukkue Dortmund on tiukassa paikassa, sillä ainoastaan voitto kelpaa, jotta mestaruusjuna pysyy raiteillaan.

Nyt alla on pari kuukauden mittainen tauko ja tämä on varmasti suosinut enemmän Dortmundia, jonka tähtipelaajat ovat saaneet rauhassa levätä ja valmistautua tulevaan. Nyt on aika näyttää heti osaaminen, sillä ohipeleihin ei ole varmaa.

Dortmundilla on riveissään todellinen maalitykki, jolta odotetaan maaleja. Tammikuussa seuraan siirtynyt Erling Braut Håland oli huimassa vireessä ennen kauden keskeytymistä, joten norjalaistykiltä sopii odottaa hirmuisia suorituksia myös loppukauden aikana.

Kaikki merkit viittaavat Dortmundin voittoon, vaikka kotiedun merkitys on pienentynyt huomattavasti, kun yleisöä ei paikan päälle pääse. Dortmund on kuitenkin kaikilla mittareilla asteen verran Schalkea vahvempi joukkue. Myös yksilötaitoa ja erikoisosaamista löytyy enemmän isäntien riveistä.