Dallasin haaveet Stanley Cupin voitosta elävät vahvasti, kun käsillä on äärimmäisen tärkeä ottelusarjan kolmas ottelu. Voitot ovat 1-1.

Dallas sai täydellisen startin, kun se nappasi ansaitusti ensimmäisen ottelun nimiinsä. Sen sijaan Tampa Bay nousi mukaan taistoon toisessa ottelussa ja nappasi puolestaan se itselleen numeroin 3-2. Dallas oli kuitenkin hyvin mukana toisessakin ottelussa ja se olisi lopulta voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Sarjan edetessä Dallasin eväät voittoon pitäisi olla suuremmat, sillä lepoetu on selvästi joukkueen puolella. Tampa Bay joutui käymään raastavan sarjan New York Islandersia vastaan ja se varmasti näkyy mitä pidemmälle mennään, kun otteluita on luvassa joka toinen yö.

Tämän lisäksi joukkueen ykköstykin Brayden Pointin kuntoa arvuutellaan pitkin Pohjois-Amerikkaa, koska tähtihyökkääjä on kärsinyt loukkaantumisesta pudotuspelien aikana.

Dallas on todella sitkeä joukkue, joka pystyy hieman heikommallakin esityksellä raapimaan voittoja. Tämä nähtiin jo Vegas-sarjassa. Myös joukkueen heikoksi kohdaksi arvioitu maalivahtipeli on todella huimassa tikissä ja sieltä tulee jokaisena iltana mahdollisuudet voittoon.

Tähän päälle lyödään tulikuumat suomalaispelaajat, jotka astuvat esiin, niin käsillä on hieno tarina. Kaiken lisäksi Miro Heiskanen pystyy vielä parantamaan viime peleistä otteitaan, joten tähtipakilta sopii odottaa tehoja.