Copa America pelataan seuraavan kuukauden aikana, joten kehissä nähdään muun muassa Brasilian ja Argentiinan kaltaisia maita.

 

           1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy Epicbetille TÄSTÄ LINKISTÄ!
2. Käy jättämässä veikkauksesi mestarista ilmaiseen kilpailuun TÄSTÄ! (Esimerkiksi: Argentiina)
3. Jos osut oikeaan, niin voitat osuuden mielettömästä 10 000 € palkintopotista!
4. Eikö olekin helppoa ja yksinkertaista?

SIIRRY EPICBETILLE!

Copa pelataan tänä kesänä Yhdysvalloissa, joka isännöi myös vuoden 2026 jalkapallon MM-kisoja. Näin ollen maa pääsee testaamaan, miten järjestelyt sujuvat hieman pienimuotoisessa turnauksessa. Copa Americassa nähdään todella kovan luokan pelejä, sillä onhan mukana hallitseva maailmanmestari Argentiina sekä jalkapallohistorian suurmaihin lukeutuva Brasilia.

Tämän lisäksi laatua turnaukseen tuovat muun muassa Uruguay, Meksiko ja monet muut oikeasti kovat jalkapallomaat, jotka ovat tottuneet pelaamaan myös MM-kisoissa.

Näin ollen seuraavien viikkojen aikana päästään todistamaan melkoista futiskarnevaalia, kun EM-kisojen lisäksi myös Copa America on käynnissä.

Argentiina ja Brasilia suurimmat suosikit

Copa Americassa on tietysti kaksi suosikkia ylitse muiden, sillä hallitseva maailmanmestari ja hallitseva Copa American voittaja Argentiina lähtee ykköshevosena turnaukseen. Suurin kilpakumppani on rakas vihollinen Brasilia, joka janoaa menestystä hieman kuivempien vuosien jälkeen. Brasilian suurimmat tähdet ovat tietysti Real Madridin Vinicius Junior sekä Rodrygo. Mielenkiintoa joukkueeseen tuo superlupaus Endrick, joka siirtyy myös Real Madridin riveihin. Onko maan suurimmasta timantista tekemään tuhoja Copa Americassa?

Argentiinan osalta ei tietystikään tarvitse keskustella suurimmasta tähdestä, sillä se on itse oikeutetusti Lionel Messi. Maailman kaikkien aikojen paras jalkapalloilija on voittanut maajoukkuepaidassa kaiken, mutta hän varmasti haluaa vielä enemmän.