ENCE aloittaa maanantaina pelinsä DreamHack Masters Winter -turnauksessa. Avausottelussa vastaan asettuu Complexity.

Suomalaisorganisaatio lähtee turnaukseen uudistuneella kokoonpanolla, joten joukkueella on muihin kurottavaa. Toisaalta uudistus saattaa olla myös etu, koska vastustajilla ei ole mitään hajua, miten ENCE tulee pelaamaan. Varsinkin avausottelussa yllätyksen mahdollisuus on todellakin olemassa.

Complexity on ennakkoon kovempi joukkue, mutta ei mikään mahdoton este ohitettavaksi. ENCE pääsee otteluun kuitenkin täysin paineitta ja se sopii joukkueelle paremmin kuin hyvin.

ENCEn kannalta hyvää on myös se, että joukkue pääsee pelaamaan kaksi itselleen hyvin sopivaa karttaa. Train on ehdottomasti  se, minkä suomalaiset valitsevat ekana. Tämän lisäksi ohjelmassa on todennäköisesti joko Nuke tai sitten Dust2. Nämäkin voidaan laskea suomalaisille otollisiksi valinnoiksi. Näin ollen tämä nostaa voiton mahdollisuutta ainakin jonkin verran ylöspäin.

Se on varmaa, että mielenkiintoa on enemmän kuin tarpeeksi luvassa, sillä kaikki varmasti haluavat nähdä ENCEn uuden rosterin tositoimissa. Odotuksia riittää, joten nyt jos koskaan se voitto maistuisi todella hyvälle.