Colorado Avalanche on jälleen kerran yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista, sillä joukkueen materiaali ja varsinkin hyökkäys on aivan timanttisen kova.

Coloradon viime kausi päättyi suureen pettymykseen, kun pelit päättyivät jo toisella pudotuspelikierroksella. Nyt on jälleen näytönpaikka, sillä menestystä on pikku hiljaa tultava, kun parhaimmat pelaajat ovat parhaassa iässä. Mikko Rantasen ja Nathan MacKinnonin johtama hyökkäys takaa sen, että Avs on jokaisessa ottelussa käytännössä suosikki.

Varsinkin avauskierroksella ongelmia ei pitäisi tulla, sillä Chicago on uudelleenrakennuksen keskellä eikä joukkuetta voi pitää varteenotettavana kärkijoukkueena NHL:ään. Viime kaudella joukkueet eivät kohdanneet, kun pelit pelattiin omien divisioonien keskuudessa. Edelliskaudella puolestaan pelejä oli neljä. Näistä kolme meni Coloradon nimiin. Maaleja joukkue paukutti Chicagon verkkoon peräti 19 kappaletta.

Nyt tasoero on vain kasvanut noista vuosista, joten samansuuntaista lopputulosta pitäisi olla tuloillaan.

Coloradolta kannattaa ehdottomasti ottaa MacKinnonin ja Rantasen lisäksi seurantaan Cale Makar, joka on jo nyt noussut maailman parhaimpien puolustajien joukkoon. Nuoresta iästään huolimatta Makar tulee olemaan jo lähivuosina varmasti Vezina Trophyn voittaja.

NHL on katsottavissa koko tulevan kauden ajan myös maksutta. Tsekkaa lisätiedot alapuolen nappulasta.

Ege Coloradolle tuo kolmekymppiä

Unibet tarjoaa Coloradon voitosta kertoimeksi 3O.OO Uutena asiakkaana pääset nappaamaan tarjouksen haltuusi.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Tee talletus ja hyödynnä Coloradon voitosta kertoimeksi tarjottava 3O.OO.
3. Panosta ege Coloradon voiton puolesta.
4. Jos Colorado voittaa, sinä voitat euro sijoituksella 3O euroa. (1 x 3O.OO)

Colorado-Chicago


PVM: 14.10.2021
Klo: 05:00
Ilmainen live stream!