Colorado Avalanche ja Dallas Stars pelaavat perjantai-iltana klo 23:00 legendaariseen Game 7:n, jossa ratkaistaan jatkoon menevä joukkue.

Dallas oli ottelusarjassa alussa vahva ja se karkasi voitoissa 3-1-johtoon. Tämän jälkeen on käynnistynyt Coloradon vimmattu kiri eikä Dallasia ole ollut oikeastaan mitään mahdollisuuksia kahdessa edellisessä ottelussa. Dallasin suurimmat ongelmat löytyvät puolustuspäästä, sillä omiin on mennyt kahteen edelliseen otteluun peräti kymmenen maalia.

Coloradon ykköstykit ovat olleet hurjassa iskussa, sillä Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen ovat molemmat pudotuspelien pistepörssin kärjessä. Sen sijaan Dallasin tähtihyökkääjät vaeltavat varjojen mailla ja tehot ovat käytännössä yksin Miro Heiskasen varassa. Suomalaispuolustaja dominoi kaukalon molemmissa päissä, mutta se ei auta, koska Tyler Seguin, Jamie Benn ja kumppanit ovat kadonneet totaalisesti kuvasta.

Colorado on kahden voiton myötä napannut myös henkisen edun ottelusarjassa ja tuota junaa on enää melko vaikea pysäyttää. Dallasin pelissä on niin paljon puutteita, että herääminen tuosta lukosta olisi jo lähes ihme. Colorado on monella osa-alueella niin paljon yhtenäisempi nippu, että se vain pitkässä juoksussa näkyy.

MacKinnon ja Rantanen tulevat todennäköisesti kahdestaan pitämään huolen siitä, että Colorado marssii seitsemännessä ottelussa voittoon ja nappaa jatkopaikan itselleen.