Dallasin alku NHL:n pudotuspelien 2. kierrokselle oli huikea, sillä joukkue kaatoi ansaitusti Colorado Avalanchen numeroin 5-3.

Dallas lähti pienoisena altavastaajana ottelusarjaan, mutta avausottelu näytti sen, että joukkue on ihan tosissaan menossa jatkoon. Nyt voimasuhteet jopa kääntyivät hieman päälaelleen, sillä Dallasin vakuuttava esitys osoitti joukkueen vahvuudet.

Kaiken lisäksi Coloradon ykkösvahti Philipp Grubauer loukkaantui ja saksalainen on pois tolppien välistä ainakin seuraavasta ottelusta. Tähän päälle myös puolustuksen kulmakiviin lukeutuva Erik Johnson loukkasi itseään ja miehen pelaaminen on vielä täysin epävarmaa.

Dallas Starsin kannalta ilahduttavaa oli se, että joukkueen ykköstähdet heräsivät vihdoin pelaamaan Jamie Benn ja Tyler Seguin olivatkin takuumiehiä, kun avausottelu kääntyi voitoksi. Tähän päälle, kun lisätään illasta toiseen dominoiva Miro Heiskanen, joka on tällä hetkellä jopa koko sarjan paras pelaaja, niin pullat on aika hyvin uunissa.

Heiskanen onkin iso ongelma Coloradolle, sillä suomalaispelaajan itseluottamus ja liike kaukalossa on tällä hetkellä sillä tasolla, että puolustaja olisi pystyttävä jollakin tavalla pimentämään. Toistaiseksi siihen ei ole pystynyt vielä kukaan.

Materiaalien suhteen joukkueet ovat tasaväkiset, mutta Dallasin itseluottamus ja Coloradon loukkaantumismurheet kääntävät vaakakuppia Starsin suuntaan.

Dallas on paukuttanut neljään edelliseen otteluun hurjat 19 maalia. Coloradon maalille hyppäävä Pavel Francouz joutuukin ikävään paikkaan yrittäessään pimentää tähtisikermää.