Carolina ja Washington tarjoavat mielenkiintoisen kohtaamiseen sunnuntai-iltaan. Kamppailu on vielä katsottavissa parhaaseen katseluaikaan.

Samassa divisioonassa pelaavat Carolina ja Washington ovat aloittaneet kauden todella loistavasti. Kumpikin jahtaa tiukasti divisioonan voittoa, joten nyt kaukalossa nähdään kaksi aivan sarjan kärkijengiä. Carolina on sarjan parhaimpia kotijoukkueita, sillä se on seitsemästä ottelusta voittanut peräti kuusi. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on ollut kotikaukalossa jäätävässä iskussa, sillä seitsemässä ottelussa on syntynyt 25 maalia. Kotiedun merkitystä ei voikaan korostaa liiaksi, kun kaksi laatujengiä iskee vastakkain.

Suomalaisittain taisto on tietysti äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä onhan vastakkain Sebastian Aho sekä venäläistähti Aleksandr Ovetshkin. Kun tähän päälle lyödään kaikki muut Carolinan riveissä pelaavat suomalaiset niin valmiina on sellainen kiekkotrilleri, että kannattaa todellakin siirtyä television äärelle.

Kun etsitään joukkueiden väliltä pieniä marginaaleja, joihin voitto ratkeaa niin ehdottomasti täytyy kääntää katseet erikoistilannepelaamiseen. Carolinalla on vahvempi niin alivoima kuin ylivoimakin, joten se voi olla kotiedun lisäksi se pieni tekijä, joka kääntää vaakakupin isännille.

Taisto alkaa klo 20:00 ja se on tietysti katsottavissa myös suorana lähetyksenä.