Carolina Hurricanes ja Boston Bruins pelaavat ottelusarjansa kolmannen ottelun lauantai-iltana. Matsi käynnistyy klo 19:00.

Boston Bruins aloitti ottelusarjan voitolla, kun se kaatoi Carolinan jatkoajan jälkeen numeroin 4-3. Puolestaan toisessa ottelussa oli Hurricanesin vuoro lyödä sarja tasoihin, kun se onnistui kampeamaan Bruinsin nurin lukemin 3-2.

Carolina onkin osoittanut heti kättelyssä, että joukkue pystyy tosissaan haastamaan Bruinsin, joka ei ole saanut koneitaan käyntiin pitkän tauon jälkeen. Sen sijaan Carolinan riveissä kaasu on pohjassa ja jokainen osa-alue toimii. Maalivahtipeli oli ennakkoon yksi kriittisimmistä pisteistä, mutta siitä on turha kantaa enää huolta.

Kaiken lisäksi hyökkäyksestä löytyy tämän hetken NHL:n kuumin pelaaja Sebastian Aho. Suomalaishyökkääjä johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä, joten sen kertonee kaiken supertähden vireestä.

Carolina on jopa otollisessa tilanteessa, sillä Bostonilla on kaikki paineet, mutta Hurricanes on se, jonka peli on paremmassa muotissa. Tekeminen on iloista ja edes tuomareiden kyseenalaiset vihellykset eivät ole lannistaneet joukkuetta. Varsinkin ekassa ottelussa jatkoajan tuomiot kääntyivät pahasti Hurricanesia vastaan ja se sai joukkueen päävalmentajan raivon partaalle. Myös toisessa ottelussa nähtiin kyseenalaisia jäähyjä.

Nämä menevät varmasti kuitenkin pitkässä juoksussa tasan ja kohu tuomioiden ympärillä vaikuttaa taatusti linjaan tulevissa peleissä.

Carolina sai avausvoitosta taatusti lisää virtaa, joten se tulee kaukaloon lauantaina itseluottamusta uhkuen.