Brasilian MM-kisat käynnistyvät torstai-iltana, kun joukkue kohtaa klo 21:00 alkavassa ottelussa Serbian.

Brasilia on ennakolta turnauksen suurin mestarisuosikki ja asema nousi entistä paremmaksi, kun Argentiina hävisi oman avausottelunsa. Brasilian hyökkäys on varsinkin aivan jäätävän kova, sillä kentälle on heittää muun muassa Neymar ja Vinicius. Myös maalivahtiosasto on kenties turnauksen paras, sillä tolppien väliin voi laittaa Liverpoolin Alissonin tai Man Cityn Edersonin.

On vaikea löytää Brasilian joukkueesta mitään heikkouksia, sillä balanssi on kohdillaan jokaisella osa-alueella. Tietysti pelien kovetessa myös paineet nousevat, sillä brassit ovat tunnetusti futishullua kansaa ja menestystä odotetaan raivolla.

Alkulohkosta Brasilian pitäisi edetä helposti lohkovoittajana jatkoon. Serbialta löytyy muutamia kovia yksilöitä, mutta kokonaisuutena joukkue jää jalkoihin. Kun kaiken lisäksi suurimman tähden Aleksandar Mitrovicin pelikunto on täysin arvoitus loukkaantumisen jäljiltä, niin mahdollisuudet yllätykseen putoavat entisestään.

Mikäli brassit ovat asenteella mukana pelissä, niin voittajasta ei pitäisi tulla mitään epäselvyyttä. Kun kaikki ovat nähneet Argentiinan kohtalon, niin valmistautumisessa ei varmastikaan jätetä mitään vajaaksi.