Boston Bruins sai täydellisen startin Stanley Cupin finaaleihin, kun joukkue kaatoi ensimmäisessä ottelussa St. Louisin numeroin 4-2.

Boston nappasi ensimmäisen kiinnityksen

Bruins lähti kotikaukaloon suosikkina eikä kotiyleisö joutunut pettymään, sillä tahmeasti alkanut peli kääntyi isännille toisessa erässä. Lopulta Bruins marssi 4-2-voittoon ja otti kuskin paikan finaalisarjassa. Varsinkin TD Gardenissa Boston on tällä hetkellä todella vaikea lyötävä, joten St.Louis Bluesin olisi löydettävä yksi vaihde lisää peliinsä, mikäli joukkue mielii taistella tosissaan mestaruudesta.

Boston on tällä hetkellä niin tiiviiksi muotoutunut nippu, että heikkoja lenkkejä joukkueesta ei löydy. Kaiken päälle maalivahti Tuukka Rask on tällä hetkellä muuri, jonka läpi helppoja kiekkoja ei mene. Nämä lähtökohdat tekevät sen, että on vaikea nähdä Bostonin murentuvan tässä sarjassa.

Raskin lisäksi myös tähtihyökkääjät ovat kuumia, sillä Brad Marchand, David Pastrnak ja Patrice Bergeron ovat alati vaarallisia kaukalossa ja Bruins voi tiukassa paikassa nojata kolmikon tehoihin.

St. Louis joutuu kovaan paikkaan

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä jo melko kovat panokset, sillä toinen perättäinen finaalitappio olisi todella kova kolaus St. Louisille. Näin ollen paineet vierasjoukkueen leirissä nousevat ja se saattaa vaikuttaa myös suoritukseen. Sen sijaan Boston näytti ensimmäisessä finaalissa, että kun peli napsahtaa uomiin, niin TD Garden on ikävä paikka vierasjoukkueelle. Myös kotiyleisö antaa hurjasti lisää voimaan Bruinsin pelaamiseen.