ENCElle on edessä seuraava haaste maanantaina, kun vastaan asettuu FaZe Clan. Ottelu on suomalaisille ensimmäinen BLAST Premier Spring -finaaliturnauksessa.

ENCE selvitti upealla tavalla tiensä BLAST Premier Spring -finaaliturnaukseen, jossa joukkue taistelee hurjista rahapalkinnoista. Myös vastukset ovat tietysti kovia, mutta kuten viime viikot ovat osoittaneet, niin Jamppi & allu -yhdistelmä on sen verran jäätävän kova, että ENCE pystyy kaatamaan tällä hetkellä jokaisen joukkueen maailmassa.

Yksi suurimmista syistä menestykseen on myös joukkueen itseluottamus, joka on noussut viime viikkojen aikana hurjalla tavalla. Tämä näkyy selvällä tavalla myös serverillä, jossa ENCEn voittaminen ei todellakaan ole helppoa.

FaZe Clan on laadukas joukkue, mutta ei todellakaan voittamaton. Kokoonpanomuutokseen pakotettu nippu hakee vielä ajoittain peliään ja varsinkin kamppailujen sisällä taso saattaa ailahdella jonkin verrankin.

ENCEn ehdoton iskun paikka on Train-kartta, joka tuntuu olevan tällä hetkellä vastustajille mahdoton voitettava. Yksi syy tähän on ehdottomasti se, että allu ja Jamppi pääsevät paukuttamaan rauhassa AWP:llä. Onko FaZella pokkaa kokeilla onneaan junassa vai lähteekö joukkue bännäämään itselleenkin kohtuullisen kartan?