Aleksib ja OG kohtaavat seuraavaksi Flashpoint-turnauksessa BIGin. Kamppailu on ohjelmassa perjantaina klo 19:00.

OG:n perisynti Flashpointissa on ollut ailahtelevaisuus. Täytyy kuitenkin huomioida, että tosipaikassa peliesitys on parantunut huomattavasti ja näin kävi myös keskiviikkona, kun joukkue jyräsi 2-0-voittoon Dignitasia vastaan.

Nyt edessä on jälleen tosipaikka, sillä voitolla turnaus jatkuu, kun taas tappiolla pelit päättyvät välittömästi. Nyt vastaan asettuu tuttuakin tutumpi BIG. Saksalaiset olivat pitkään piikki OG:n lihassa, kunnes lokakuun alussa suunta kääntyi ja BIG jäi totaalisesti jyrän alle numeroin 2-0. Tuo antaa taatusti itseluottamusta perjantain otteluun.

Karttavalintojen suhteen BIG ei ole hassumpi vastustajalle OG:lle, sillä saksalaiset bannaavat aina Trainin, joka ei kuulu myöskään OG:n vahvimpiin karttoihin. Todennäköisesti Aleksib tulee valitsemaan Infernon, joka antaa selvän edun suomalaisen tiimille.

Edellisessä keskinäisessä pelattiin juuri Inferno, joka päättyi OG:een voittoon. Tämän lisäksi Dust2 on löytynyt useasti valintojen joukosta ja tämä sopii varmasti molemmille tiimeille.

BIGin parhaimmat hetket ovat takana päin ja tämä näkyy viime ottelun tappiossa Virtus.prolle, jonka OG puolestaan voitti aikaisemmin lohkovaiheessa. Aleksib:llä on todellakin kaikki mahdollisuudet johdattaa joukkonsa voittoon.