F1-kausi jatkuu seuraavaksi Belgiassa, kun taistelu maailmanmestaruudesta tiivistyy entisestään. Voittaako tällä kertaa Lewis Hamilton vai Max Verstappen?

Taistelu maailmanmestaruudesta käy tasaisempana kuin vuosikausiin, sillä Red Bullin Max Verstappen on lähtenyt tosissaan haastamaan Hamiltonin aikakautta. Mercedeksen kultakimpale nousi viime kisan jälkeen piikkipaikalle, mutta ero on vain kahdeksan pistettä.

Nyt alla on tauko, joten nähtäväksi jää, että kenen leirissä aika on käytetty parhaiten hyödyksi, sillä nyt alkaa tiivis rupeama kohti huipennusta. Se on varmaa, että Mercedes tai Red Bull tulee viemään maailmanmestaruuden tänä vuonna. Tässä tapauksessa siis joko Hamilton tai Verstappen, sillä kukaan ei kykene haastamaan kaksikon ylivoimaa.

Viime vuonna Belgiassa voiton vei Hamilton, joka lähti kisaan paalupaikalta. Nyt luvassa on varmasti kiihkeämpi vääntö, koska Verstappen on huomattavasti paremmassa lyönnissä. Mercedes on jopa näyttänyt tällä kaudella haavoittuvalta, sillä tallille on käynyt ajoittain epänormaaleita virheitä, jotka voidaan laskea osaksi myös kasvaneen paineen viaksi.

Kahden kauppa kisa tulee olemaan ihan varmasti ja paalupaikan saava on tässä taistossa etulyöntiasemassa.